Pentru ca aveti nevoie de traduceri inteligente

Colaboratori – traducători autorizați

Centrul Intelligent Translation are o echipă mare de traducători autorizați în calitate de colaboratori sau angajați la nivel național și internațional.

Traducători autorizați – posibilitări de colaborare sau angajare

Suntem întotdeauna în căutare de oameni noi, și dacă vă interesează să deveniți traducători – colaboratori sau angajați Intelligent Translation așteptăm :

  • C.V. actualizat
  • copia autorizației de traducător autorizat
  • Înregistrare Tribunal (spatele autorizației vizat de Tribunal) 

De asemenea, putem veni în ajutorul traducătorilor autorizați aflați la început de drum. Sprijinirea activitatea lor prin feed-back de corectare și suport la sediul biroului nostru sau prin email, corelare termeni la nivel de proiect, CAT tools, etc.  

Intelligent Translation își desfășoară marea parte din activitate pe plan național, dar avem și colaborări pe plan internațional. Așadar răspundem și solicitărilor de colaborare și din exteriorul țării. Căutăm traducători autorizați recunoscuți la nivel European cu autorizație emisă de statul în care activează. 

Beneficii traducători autorizați Intelligent Translation

Traducătorii – Intelligent Translation beneficiază de suport precum și sprijin pentru îmbunătățirea calității traducerilor, a interpretariatului precum și a activității de proofreading (verificare a exactității traducerii). Stăm în permanent contact cu echipa noastră pentru a le da feedback și a comunica diferite evenimente ce pot veni în ajutorul activității de traducător freelancer.