Pentru ca aveti nevoie de traduceri inteligente

Servicii de traducere

Intelligent Translation oferă clienților săi servicii profesionale de traducere și proofreading în 24h în Constanța, la sediul nostru, dar și la nivel național și internațional – ONLINE.

Prezentare servicii

Serviciile de traducere și retroversiune sunt completate cu servicii asociate precum

  • consultanță în privința textelor necesare a fi traduse 
  • a termenului de execuție
  • legalizare notarială a documentelor oficiale
  • supralegalizare și aspostilare pentru documentele oficiale solicitate de anumite autorități 
  • crearea de glosare de terminologie.

Prezentare Intelligent Translation

Serviciile de traducere și retroversiune se realizează în cadrului Centrului de traduceri Intelligent Translation doar cu traducători autorizați de Ministerul Justiției. Aceștia se ocupă nu numai de domeniul juridic, ci și financiar, tehnic, medical, turistic etc. Ne perfecționăm în domenii variate cu fiecare proiect lucrat

 În cadrul Centrului nostru fiecare traducere realizată de către un traducător autorizat este verificată în ceea ce privește conținutul de către un alt traducător. Această activitate se numește de proofreading. Se poate efectua proofreading de asemenea și la lucrările asemănătoare, care fie se află deja în arhiva noastră, fie le are clientul cu sine. De exemplu, pentru două documente asemănătoare, se va taxa primul document la prețul de traducere normală, iar al doilea d ca proof-reading.

Traducerile scrise pot fi realizate în termen de 24 de ore de la primirea acestora, în limita a 20 pagini de traducere. Pentru lucrări între 20 și 30 pagini, termenul de execuție este de 48 de ore. Pentru lucrări de peste 30 pagini se comunică un termen după consultarea proiectului. Acest termen trebuie întâi aprobat de către client, se va solicita un minim de 50% din suma finală ca avans.

Orice solicitare de traducere înainte de termenul de 24 de ore este considerată o solicitare de traducere autorizată la urgentă. Acest aspect ne obligă pe noi să o facem cu prioritate în fața altora, dar prețul va crește și el cu 50% peste prețul normal.