Pentru ca aveti nevoie de traduceri inteligente

Centru de traduceri Intelligent Translation

De la începutul activității noastre pe piața din Constanța funcționăm ca centru de traduceri autorizate și interpretariat. Punem la dispoziția clienților noștri servicii specializate de traduceri din diverse domenii:

  • personale – traducere acte de studii, traducere acte notariale și juridice sau consulare 
  • traduceri juridice – contracte, traduceri acte auto 
  • specializate – traduceri tehnice, medicale, financiar-bancare,  și multe altele.

În calitate de birou de traduceri oferim întregul pachet de servicii de traducere autorizată și anume:

Toți traducătorii noștri sunt absolvenți ai facultăților de limbi străine și autorizați de Ministerul Justiției pentru cel puțin o limbă străină. Cu o vechime în domeniu de cel puțin 10 ani, aceștia ofertă o calitate ireproșabilă tuturor documentelor indiferent de natura acestora. Astfel dispunem de o echipă mare de colaboratori peste 500 la nivel național și internațional pentru fiecare limbă pentru a asigura un volum ridicat de traducere și revizie într-un timp foarte scurt.

Preluam fiecare solicitare de traducere  cu responsabilitate, oferim soluții rapide și flexibilitate punând focus pe nevoile clientului și livrăm cu promptitudine toate proiectele în timpul cel mai scurt. Peste 50% dintre proiectele noastre provin din parteneriatele pe care le-am clădit cu societăți mari din Constanța, București și din țară, dar contracte atât la nivel European cât și Internațional.