Pentru ca aveti nevoie de traduceri inteligente

Centru de traduceri Intelligent Translation

De la începutul activității noastre pe piața din Constanța funcționam ca birou de traduceri autorizate si interpretariat si punem la dispoziția clienților noștri servicii specializate de traduceri in diverse domenii: de la cele personale (acte de studii, acte notariale si juridice sau consulare , contracte, acte auto) la cele foarte specializate (tehnic, medical, asigurări, farmaceutice, comercial, financiar-bancare, software, marketing, si multe altele).

In calitate de birou de traduceri oferim servicii profesionale de traduceri autorizate pentru toate limbile de circulație internaționalătraduceri legalizateservicii de interpretariatapostilări și supralegalizări

Toți traducătorii cu care colaborăm sunt absolvenți ai facultăților de limbi străine și autorizați de Ministerul Justiției pentru cel puțin o limbă străină, cu o vechime mare în domeniu și calitate ireproșabilă, parte dintre ei fiind vorbitori nativi. Astfel dispunem de o echipă mare de colaboratori pentru fiecare limbă pentru a asigura un volum ridicat de traducere și revizie pentru asigurarea calității.

Preluam fiecare traducere cu responsabilitate, oferim soluții rapide și flexibilitate punând focus pe nevoile clientului și livrăm cu promptitudine toate proiectele. Peste 50% dintre proiectele noastre provin din parteneriatele pe care le-am clădit cu societăți mari din Constanța, București și din țară, dar și societăți internaționale și instituții. Acest lucru înseamnă fidelizare, promptitudine și calitatea serviciilor, confirmând astfel valoarea noastră.

Ne respectăm clienții și scopul nostru este crearea de relații pe termen lung cu aceștia prin expertiza de înaltă clasă oferită și printr-o comunicare deschisă.

Cu fiecare client mulțumit, Centrul de traduceri Intelligent Translation s-a extins cu serviciile la nivel internațional, întărind astfel încrederea clienților existenți. Obiectivul nostru în prezent și în viitor este să determinăm clienții să conștientizeze că acest grad de calitate pe care noi îl oferim este o normalitate.