Traduceri Constanta – Traduceri inteligente in cel mai scurt timp posibil !

Utilizand formularul de mai jos ne puteti transmite materialele pe care doriti sa le traducem.
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din partea de jos a paginii astfel incat documentekle atasate sa ajunga in bune conditii la noi. Numai astfel va putem asigura de profesionalism ridicat in servicile oferite precum si de o perioada minima de executie.  De tradus pana la data de:

  Legalizare: NUDA


  Accept conditiile GDPR: DA

  Din considerente tehnice va informam ca prin intermediul acestui formular ne puteti transmite pana la 5 fisiere simultan.

  Tipurile de fisiere permise pentru upluad sunt urmatoarele: TXT, PDF, DOC, DOCX, XLS si XLSX

  Pentru a reduce timpul necesar unei traduceri, va oferim posibilitatea de a transmite documentul prin intermediul formularului de mai jos.

  Va rugam sa completat cu atentie datele dvs deoarece acestea vor fi utilizate in relatia cu dvs, iar perioada de executie precum si costurile vor reflecta intocmai solicitarile din formular.

  In functie de solicitarile prezentate in formularul alaturat veti fi contactat de un reprezentant pentru confirmare sau pentru solicitarea de informatii suplimentare.

  Solicita traducere

  1. OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR:

  • PRESTATORUL se obligă să pună la dispoziția BENEFICARULUI servicii de cea mai bună calitate în termenul solicitat de acesta sau în cel mai scurt termen posibil.
  • BENEFICIARUL se obligă să pună la dispoziția PRESTATORULUI documentele și informațiile necesare prestării serviciului solicitat, și de asemenea să achite contravaloarea acestui serviciu.

  2. DATE CU CARACTER PERSONAL

  Am fost informat că  INTELLIGENT TRANSLATION prelucrează datele cu caracter personal. În conformitate cu prevederile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru a facilita aceste servicii, datele colectate pot fi stocate fără posibilitatea de a fi utilizate în alt scop. Am dreptul la informare, de acces și de intervenție asupra datelor cu caracter personal inclusiv dreptul la opoziție și alte drepturi ce rezultă din legislație. Pot solicita în orice moment modificarea sau retragerea acordului referitor la contactarea de către INTELLIGENT TRANSLATION în scopuri de marketing. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, lipsa acordului meu de prelucrare a datelor cu caracter personal în scopuri contractuale va pune INTELLIGENT TRANSLATION în imposibilitatea de a-mi oferi serviciile prestate.