Pentru ca aveti nevoie de traduceri inteligente

Colaboratori

Traduceri Constanta – Centrul Intelligent Translation are o echipă mare de traducători autorizați în calitate de colaboratori la nivel național și internațional. Dar suntem întotdeauna în căutare de colaborări noi, și dacă vă interesează să deveniți colaboratorul nostru, vă așteptăm C.V. -ul și copia autorizației de traducător, pentru a vă confirma calitatea de traducător autorizat. De asemenea, putem veni în ajutorul traducătorilor aflați la început de drum prin sprijinirea activității lor, feed-back de corectare și suport la sediul biroului nostru.  

Intelligent Translation își desfășoară marea parte din activitate pe plan național, dar avem și colaborări pe plan internațional, așadar răspundem și solicitărilor de colaborare din exteriorul țării.

Colaboratorii Intelligent Translation beneficiază de suport precum și sprijin pentru îmbunătățirea calității traducerilor, a interpretariatului precum și a activității de proof-reading (verificare a exactității traducerii). Stăm în permanent contact cu echipa noastră pentru a le da feed-bak la fiecare lucrare și a comunica diferite evenimente ce pot veni în ajutorul activității de traducător freelancer.

traduceri constanta